Vår familie

MAGGY-familien består av tre ganske ulike og kreative jenter med en brennende interesse for mote, design og kvalitet: vi kaller det hel ull! (vi er ikke like opptatt av ved…).

Sammen startet vi tre MAGGY.
Vi så at markedet manglet noe; vi ønsket oss behagelige og trendy klær for ulike fasonger. Det ønsket driver oss MAGGY-jentene fortsatt og ligger som fundament i alt vi gjør.

Vi legger sjelen vår i dette!

Marianne

Lystig og glad interiørentusiast! Hun har alltid hatt sans for mote og klær, og startet egen klesbutikk i 1994 før hun i startet kjøkken- og interiørbutikken Annen Etage Røa. Kjærlighetsprosjektet og interiørmerket LAMA startet hun sammen med mannen sin. Marianne er en sånn som MÅ ha det vakkert rundt seg og finner mye inspirasjon i sine mange interiørprosjekter.

Gyri

Blid skientusiast og engasjert designer! Gyri jobber til daglig som designer i sportsbransjen og har MAGGY som hobbyprosjekt. Hun er utdannet ved Esmod og har lang fartstid innen design og produksjon. Vi andre lurer på om Gyris døgn har flere timer enn våre, tror du ikke hun driver restaurant og gjestehus i Hardanger også da?

Martine

Sprek Bærumsjente og tidligere alpinist som elsker å reise! Hun har studert varehandelsledelse og driver hele tre interiør- og livsstilsbutikker (Annen Etage). På fritiden er Martine en ivrig hobbysnekker og har nesten alltid et interiørprosjekt eller to gående. Og hennes herlige mopser Glenn og Lennart er alltid med.